Categories
Uncategorized

Hoe het gebroken hart te genezen

Ik hoorde de uitdrukking onlangs dat in onze keren de harten en de hoop vaker kapot zijn dan auto’s. Daarom is het helemaal niet verrassend dat velen van ons er de voorkeur aan zouden geven een kapotte auto te zien dan het hart in de fragmenten gebroken ..

Ziektegeschiedenis. Symptomen.

Immers, een gebroken hart is leegte, ze nastreeft. Ze verhoogt en lijkt geen uitweg. Doodlopend. Waarom gebeurt het? Misschien geliefd niet? En waarom niet dat ..? Hij is de beste, vriendelijke, schattige. Het beste. En is het de schuld dat hij nog steeds van zijn “voormalige” houdt? Wat zei: Sorry, laten we vrienden blijven. Beschuldigen? Ja Nee, er is geen schuldgevoel in deze … is dat wat hij hem ooit heeft verteld, hij hield van, raadselachtig … maar ze vertelde tenslotte de waarheid … Ze had ook liefde, en niet één … en Er was ook veel pijn omdat ze dacht dat hij hield, maar ze hield niet van haar … ze is ook een speciaal, de andere is de beste. Maar ze vindt het niet leuk, en misschien deden ze niet van … pijn. Ze zal hem nu niet vergeten, misschien nooit … maar ik moet hem laten gaan … veel mensen leven met zulke pijn, en leven … en ze zal leven, zoals voorheen, alleen zonder hem, zonder zijn ogen, handen en glimlachen … leven als-anderen zonder het. Hij was de betekenis van haar leven, de zon, oneindig warm en vreugdevol. En nu regent het … beschadigd grijze regen op straat en in haar ziel. Ze heeft niet langer de kracht om op te leven zonder hem … Hij nam deel van haar, misschien wel het belangrijkste. Ze bleef alleen met haar verdriet … het hart is gebroken!

Hoe een gebroken hart te lijmen? Behandeling.

een. Na een ernstige afscheid sluiten velen zichzelf. Wil alleen zijn om te zinken, denken, huilen. Het is noodzakelijk om te betalen. Met tranen, alle geaccumuleerde negatieve emoties in je komt eruit. Maar het idee is niet van het beste. Bijna zijn er altijd mensen die je niet onverschillig bent: vrienden, familieleden, familieleden, collega’s. Dus ze zullen beginnen met de eerste om reanimatieactiviteiten uit te voeren met je hart.

2. Laat jezelf alles doen wat de ziel schattig is, ondanks de gevolgen, minstens een paar dagen. Vier viering, “Belly Holiday”, rust in je favoriete plek of waar je al lang droomt, kom tegen jezelf (kapper, spa-salon, zwembad), koop jezelf een nieuwe jurk of waanzinnig dure ondergoed. Of misschien een sprong met een parachute of vlucht in de aerotube? Doe alles wat nooit zou hebben besloten in het “voormalige” leven. De aandacht van mannen is natuurlijk altijd belangrijk voor ons, maar dat zal je begrijpen zonder dat het onmogelijk kan zijn. Je moet voor jezelf en voor jezelf leven, je geliefden, het maximale plezier en vreugde van het leven krijgen.

3. Maar de beroemde techniek hoe een gebroken hart te genezen.

Mentaal voorstellen dat een kanaal u verbindt met “exta”. Je ogen sluiten, presenteren we twee buizen waarvoor de energie tussen jou circuleert. Nogmaals, mentaal, we nemen een schaar en snijden de buis in de helft. Uiteinden geschikt voor u mentaal over. Wonden op het hart zullen samen beginnen te groeien, zelfs niet meteen, maar het zal veel gemakkelijker worden.

4. Probeer jezelf zo veel mogelijk te laden. Werk bijvoorbeeld. Lege therapie te allen tijde was een effectief hulpmiddel in de zaken van het hart. Vrije tijd op ervaringen en de DUMA mogen niet blijven.

vijf. Emissies van het hoofdidee om te winnen. Hoeft hem niet te bewijzen dat je het beste met hem was en hoeveel hij verloor. We moeten proberen hem te vergeven.

Denk aan de laatste keer over je gezamenlijke mooie minuten, vertel hem mentaal bedankt (alleen mentaal!) Omdat je wat tijd heel gelukkig was.

En je kunt al overschakelen naar andere mannen!

6. Psychologen beweren dat een van de effectieve manieren is om te klagen bij zijn problemen. Hardop. Voor de spiegel. Er wordt aangenomen dat het helpt om stress te verwijderen. Ik, hoe helemaal geen psycholoog is, raad ik je aan om deze therapie voor een spiegelpakket van grappige gezichten af ​​te maken. Je hebt nu een positieve emotie.

7. U kent zo’n wijze zin: “Alles wat ons niet doodt, maakt ons sterker”? Wetenschappers geloven dat de hersenen op 21 dagen nodig zijn om op iets nieuws te herbouwen, of het nu nieuw werk, studeer of een nieuw leven zonder het en met een gebroken hart is. Na drie weken, zelfs als niets om theoretisch te ondernemen gemakkelijker moet zijn. Wonden op het hart zullen zichzelf vertragen.

8. Als het helemaal niets helpt, kun je contact opnemen met een psycholoog -specialist van harten, die altijd lijm hebben voor gebroken harten op voorraad. Niet noodzakelijkerwijs op de fulltime receptie, kunt u praten met een psycholoog via internet. Volgens de statistieken van de Psychological Assistance-dienst van Moskou worden mensen zeer zelden gevraagd om hulp wegens relatiebreaks (300 voor 20000 gevallen).

negen. De belangrijkste “niet”, contra-indicatie: niet om een ​​gebroken hart met alcohol te behandelen. Ten eerste, voor gezondheid en welzijn – dit is een low-oratory-therapie. Ten tweede, uitkomend door controle, kan de zaak de nachttrackal-oproepen “Exxa” bereiken. Alle eerdere pogingen om het gebroken hart “kat onder de staart” te genezen. Een vicieuze cirkel van een soort!

Vergaderingen en afscheid maken, winnen en verliezen zijn het onvermijdelijke deel van ons schattige leven. En hoe hard het ook in het begin was, spirituele krachten herstellen en een gebroken hart genezen. Maar zelfs kwalitatief langdurige wonden, verlaat littekens voor de rest van mijn leven, helaas ..

Gelijkenis over gebroken hart

– Hallo, ik ben op de aankondiging. Het geeft je een hart in goede handen?

– Ja. Het hield van drie jaar van één persoon.

– Goed! Drie jaar operatie – dit is vrij lang! Waarom geven?

– Zijn laatste eigenaar heeft het hart aangepakt, is niet zoals aangesteld. Hij brak het, gesneden, gespeeld met hem, bleef scherpe items. Het hart pijn, bloedde, maar trad nog steeds de belangrijkste functie uit: Hield van hem. En op een dag brak degene die ertoe toebehoorde, het brak.

– Hoe te breken?! En je was in reparatie waren? Wat zij zeiden?

– Herstel is niet onderworpen aan herstel.

– Waarom heb je een aankondiging ingediend?? Denk je echt dat iemand je gebroken hart nodig heeft?

– Ik geloof dat er een persoon in de wereld is die het van fragmenten kan lijmen. Ik geloof dat hij er geen spijt van zal hebben, liefde en tijd. Ik geloof dat hij hem een ​​tweede leven zal kunnen geven.

– l. Ik ben klaar om te proberen. Dit zal natuurlijk moeilijk zijn, maar het resultaat is pil kopen zonder recept de moeite waard. Je kunt me eventuele garanties geven? Als ik het kan herstellen, kan ik je hart doen herleven. hoeveel anders kan het liefhebben?

– Terwijl het verslaat.

– In de advertentie ga je aangegeven dat het hart alleen onder één staat geeft.

– Ja. Ik moet er zeker van zijn dat je hem geen pijn zult doen.

– Helaas kan ik de toekomst niet zien. Ik kan je niet met vertrouwen beloven dat het niet langer lijdt. Alles wat ik vandaag kan zijn om je mijn hart te geven.

– Ik regeling ook alle voorwaarden van het contract.

– Dus ontmoet morgen?! Voor uitwisseling?

– Ja. Vaarwel mijn liefste.

– Tot morgen Darling.

schrijver
Natalia Sarmaeva voor het vrouwenmagazine “Charm”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *